IL: Teemu Selänne liittyy Jokereiden johtoportaaseen – “Ihan lähiviikkoina on tulossa tietoa”

Teemu Selänne

Teemu Selänne paljasti medialle perinteisen Bermuda-tennisturnauksen yhteydessä olevansa mukana Jokereiden johtoportaassa.

Teemu Selänne kertoi perinteisen Bermuda-tennisturnauksen yhteydessä Iltalehdelle antamassaan haastattelussa, että hän tulee olemaan vahvasti mukana Liigaan paluuta puuhaavan Jokereiden taustalla.

– Hyvältä näyttää. Meiltä on ihan lähiviikkoina tulossa tietoa, se on viittä vaille paketissa. Ehkä parempi kuitenkin, että tulee sitten kerralla kaikki. Paljon on positiivisia juttuja, ja kaikki ovat innoissaan. Uuden alku, Selänne totesi Iltalehdelle pitäen kortit vielä lähellä rintaa.

Sen verran Selänne suostui paljastamaan, että hän tulee ottamaan monipuolista roolia Liigaan palaavan seuran toiminnassa.

– Lähden mukaan omistajapohjalta, mutta myös aktiiviseen toimintaan. Pitkästä aikaa olen innoissani Jokereista, Selänne tunnelmoi.

Jokerit lähti Liigasta KHL:ään vuonna 2014, eikä Selännettä nähty juurikaan Jokereiden kuvioissa koko KHL-jakson aikana. Hän tyytyi kommentoimaan Jokereiden harharetkeksi osoittautunutta KHL-aikaa varsin ympäripyöreästi.

– Olihan se erikoinen tapaus. Siinä oli hyvät ja huonot puolensa, hyvää lätkää oli kiva katsoa. Järjestelynä se oli erikoinen, mutta nyt olen todella innoissani, että Jokerit on palaamassa Liigaan, Selänne sanoi.

Jokerit tavoittelee tällä tietoa paluuta Liigaan kaudeksi 2023–2024.

Tsekkaa myös: Alexandr Semin heitti jäähyväispelissään älyttömän namupassin – Alexander Ovechkin niittasi kiekon yläpesään


Pelaajat:
Joukkueet: