Teemu Selänne nostatti valtaisan raivon Pekka Haavistoon liittyvillä kommenteilla – “Vanha äijä yrittää iskeä todella nuorta poikaa”

Teemu Selänne Teemu Selänteen

Suomalaisen kiekkoilun yksi suurimmista legendoista Teemu Selänne on nostattanut hurjan raivon, sillä mies kommentoi erittäin kovin sanakääntein X:ssä.

Selänne osallistui keskusteluun koskien presidenttiehdokas Pekka Haavistoa ja hänen puolisoaan Antonio Floresia. NHL-legendalle oli selvästi iso ongelma pariskunnan ikäero, mikä sitten purkaantui melkoisella möläytyksellä julkisuuteen.

– Ei tässä homous tietenkään ole mikään ongelma ,vaan ikäero,se että , vanha äijä yrittää iskeä todella nuorta poikaa… eikä tämä ole ainoa kerta. Onko se sulle ok? No,niin kuin sanoin kukin tyylillään, Selänne kirjoitti X:ssä.

Ymmärrettävästi tästä on noussut valtava kohu, koska onhan kiekkolegendan kommentti kaikkineensa todella epäilyttävä ja sitä ei olisi todellakaan pitänyt laittaa sosiaaliseen mediaan. Tähän on myös monet X:n käyttäjät puuttuneet, sillä Selänne on saanut armotonta palautetta asiattomasta päivityksestään.

– Maidon juominen on ilmeisesti aiheuttanut Teemu Selänteelle melkoisen laktoosi-intoleranssin, kun paskaa tulee suusta ja näppäimistöstä, kirjoitti eräs X:n käyttäjä.

Teemu Selänne nostatti ison raivon sosiaalisessa mediassa


Pelaajat: