Teemu Selänne antoi palaa Jokerit ry:lle – “Käsi pystyyn ja erotkaa!”

Jokereiden Teemu Selänne NHL - pallomeri.net

Teemu Selänne ei säästellyt sanojaan Twitterissä torstai-iltana, kun päivällä Liiga teki shokki-ilmoituksen ja sulki ovet Jokereilta.

Selänteen Naurava Narri Oy oli kuukausien ajan rakentanut suunnitelmaan Jokereiden palauttamiseksi Liiga-kaukaloihin. Haaveet kuitenkin kaatuivat, kun Jokerit ry valitsi kilpailevan ryhmän ja lähti tekemään heidän kanssaan suunnitelmia.

Nämä suunnitelmat eivät koskaan menneet maaliin, sillä Liiga ilmoitti torstaina, että uusia joukkueita ei oteta sarjaan kaudeksi 2023-2024.

Jokerit ry julkaisi tämän jälkeen tiedotteen, jossa se ilmaisi pettymyksensä asiaan. Samalla yhdistys avasi hieman viime viikkojen tapahtumia ja sitä, miksi Naurava Narri Oy jäi lopulta kakkoseksi.

– Runsaasti esillä ollut Naurava Narri Oy:n kanssa yhdessä valmisteltu malli oli merkittävästi huonompi sekä rahoituksen että hallin osalta ajatellen niin Jokereiden edustusjoukkuetta, junioritoimintaa kuin urheilullisia fasiliteetteja. Lisäksi katsoimme, että Jokerit Hockey Clubin mahdollinen konkurssi olisi vaikeuttanut liigalisenssin saantia Jääkiekkoliiton kilpailusääntöihin perustuen tiedotteessa todetaan.

Naurava Narri Oy:n projektissa mukana ollut Teemu Selänne antoi oman vastineensa torstai-iltana, kun kiekkolegenda kirjoitti kärkkäästi Twitteriin Jokerit ry:n toiminnasta.

– Miten meni omasta mielestä Jokerit ry:n hallitus? Teille kerrottiin 4kk miten pitäisi edetä ja tarjottiin mahdollisuus viedä tää maaliin, ei kelvannut, valitsitte toisen reitin, epäonnistuitte ja toiminnallanne laitoitte koko Jokerit tulevaisuuden vaaraan. Käsi pystyyn ja erotkaa, Selänteen päivitys kuului.


Pelaajat: