Kiekko-Espoo nappasi hurjan vahvistuksen – Teemu Ramstedt siirtyy loppukaudeksi Suomi-sarjaan

Teemu Ramstedt saipa Liiga Kiekko-Espoo

Suomi-sarjaa kymmenen pisteen erolla johtava Kiekko-Espoo teki todella kovan hankinnan, kun seura ilmoitti tehneensä loppukauden mittaisen sopimuksen Teemu Ramstedtin kanssa.

Liigassa tällä kaudella 45 ottelua pelannut Ramstedt ehti kirjaamaan SaiPa-paidassa yhteensä 31 tehopistettä. SaiPan pudotuspelihaaveet ovat kuitenkin tämän kauden osalta menneet, joten kokoonpanoon on tehty muutoksia säästömielessä.

Näin ollen myös Ramstedt lähti haistelemaan uusia tuulia. Loppukauden seuraa voidaan pitää kuitenkin melkoisena yllätysvalintana, sillä ottajia olisi varmasti ollut ylemmilläkin sarjatasoilla.

– Ramstedt tuo joukkueeseemme paljon pelillistä taitoa ja henkistä kokemusta. Kiekko-Espoon puolesta on hienoa, että hän haluaa olla mukana taistelemassa espoolaisen jääkiekkoilun tarinassa, Kiekko-Espoon urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits sanoo tiedotteessa.

Kiekko-Espoo yrittää tehdä espoolaisen kiekkoilun uutta nousua ja ainakin alku on ollut lupaava, sillä kausi Suomi-sarjassa on sujunut hienolla tavalla.


Pelaajat:
Joukkueet: