Video: Teemu Pulkkinen kajautti tajuttoman lämärin – millintarkka hevosenpotku aivan tolpan juureen

Teemu Pulkkinen Traktor

Traktor Tsheljabinskin Teemu Pulkkinen painoi aivan armottoman lämärin Moskovan Dynamon häkkiin keskiviikkoillan KHL-trillerissä.

Moskovan Dynamo ja Traktor Tsheljabinsk hurjastelivat KHL:n keskiviikon kierroksella aivan mielipuolisen trillerin, sillä lopputulos kirjattiin Dynamon voitoksi jatkoajan jälkeen maalein 7-6.

Ottelussa nähtiin myös upea suomalaisvälähdys, kun Traktorin Teemu Pulkkinen pamautti toisen erän lopulla joukkueelleen upean kavennusosuman. Dynamo johti jo 5-1 ja oli lähellä tehdä kuudennen maalin, kun Traktor riisti kiekon.

Mainos alkaa:

Pulkkinen lähti keskialueelle haistelemaan läpiajon paikkaa ja hänelle päästiinkin pelaamaan kiekko, joten edessä oli suhteellisen vapaa taival.

Sen verran Dynamon puolustaja pystyi Pulkkisen tekemisiin vaikuttamaan, että Pulkkinen ajautui hieman laidan puolelle, mutta hänellä oli kuitenkin Dynamon näkökulmasta katsottuna aivan liikaa tilaa.

Erinomaisesta laukauksestaan tunnettu Pulkkinen ei antanut pienehkön kulman häiritä, vaan veti liikkuvat taakse ja kajautti todellisen hevosenpotkun, joka oli vieläpä millintarkka. Pulkkisen kuti jysähti aivan tolpan juureen niin kovaa, että kiekko kimmahti verkosta maalin kattoon.

Teemu Pulkkinen tykittää aivan hervottoman pyssyn Moskovan Dynamon reppuun:

https://twitter.com/KHLreplays/status/1463567894390919175

Katso myös: Florida Panthersin hurja putki sai jatkoa – sivusi jo 58 vuotta vanhaa ennätystä


Pelaajat:
Joukkueet: