Video: Teemu Pukki tykitti huikean maalin – armoton volley aivan yläpesään

Teemu Pukki Norwich City

Norwichin tähtihyökkääjä Teemu Pukki ampui pelivälineen upeasti Newcastlen rysään. Maali syntyi volleysta ja vieläpä vasurilla.

Valioliigan häntäpään joukkueet Newcastle United ja Norwich City pelasivat tiistain Valioliiga-kierroksella 1-1-tasapelin, mutta vaikka tasapeli kiistatta onkin Norwichin kannalta hukattu mahdollisuus, niin tilanne olisi voinut olla paljon pahempikin.

Newcastle nimittäin meni ottelussa tunnin kohdalla johtoon ja olisi voitolla noussut jo tasapisteisiin Norwichin kanssa, mutta pelastajaksi nousi jälleen tuttuakin tutumpi hahmo, kun Teemu Pukki painoi tasoituksen 79. minuutilla.

Maali oli heittämällä yksi Pukin Norwich-uran upeimmista ja viimeistely oli kerrassaan armoton. Maali syntyi edellisen laukauksen kakkospallosta, jonka puolustaja Dimitris Giannoulis voitti ja lähetti takaisin rangaistusalueelle.

Keskitys oli liian matala puskettavaksi, mutta tämä ei Pukkia haitannut. Hän pamautti vasurillaan aivan mykistävän volleyn maalin yläkulmaan, eikä jättänyt maalivahdille minkäänlaisia mahdollisuuksia torjua.

Teemu Pukki kurittaa Newcastlen maaliverkkoa upealla volleylla:

Katso myös: Video: Avustava erotuomari kohelsi Turkin liigassa – liputti Fenerbachen pelaajaa naamaan


Pelaajat:
Joukkueet: