Video: Teemu Pukki viimeisteli jälleen Norwichin voittomaalin

Teemu Pukki Norwich Huuhkajat - pallomeri.net

Teemu Pukki on viime aikoina yltynyt hurjaan maalivireeseen, sillä suomalaishyökkääjä vastasi jälleen joukkueensa voittomaalista.

Viime viikonloppunahan Pukki viimeisteli kaksi osumaa, kun Norwich haki kolme sarjapistettä Blackburnista 2-1-voitollaan.

Keskiviikkona kanarianlintujen matka oli käynyt Readingin vieraaksi. Emiliano Buendia vei vieraat johtoon jo reilun kymmenen minuutin pelin kohdalla, mutta Michael Olise tasoitti pelin vain muutamaa minuuttia myöhemmin.

1-1-lukemissa mentiin 55. peliminuutille asti, kunnes Norwichille tuomittiin pilkku, jota Pukki asettui ampumaan. Suomalainen ei paikastaan erehtynyt vaan iski pallon verkon perukoille.

Enempää osumia ei nähty, joten kyseessä oli myös voittomaali.

Maali oli Pukille kauden kymmenes, jolla heltiää Championshipin maalipörssin nelossija. Kärjessä on Brentfordin Ivan Toney 16 osumalla. Viimeisessä kuudessa ottelussa Pukki on osunut kuusi kertaa.

Norwich on sarjataulukon piikkipaikalla kolme pistettä Bournemouthia enemmän keränneenä. Torstain ottelu oli Norwichille jo neljäs perättäinen ottelu, jonka se voittaa lukemin 2-1.

Teemu Pukki vastasi jälleen Norwichin voittomaalista:

Videon voit katsoa myös Norwichin YouTube-kanavalla.


Pelaajat:
Joukkueet: