Video: Teemu Pukki osui – Norwich taipui kuitenkin tasapeliin QPR:n kanssa

Teemu Pukki Norwich qpr maali - pallomeri.net

Huuhkajahyökkääjä Teemu Pukki viimeisteli kauden 11. osumansa, kun Norwich oli tiistain Championship-kierroksella saanut vieraakseen QPR:n.

Ottelua mentiin pitkään 0-0-tilanteessa, mutta 74. minuutilla Pukki pääsi ampumaan rangaistuspotkua, eikä hän paikastaan erehtynyt vaan pallo löysi varmasti tiensä maalin oikeaan alanurkkaan.

Kymmenisen minuuttia myöhemmin QPR sai oman mahdollisuutensa pilkulta ja Bright Osayi-Samuel viimeisteli 1-1-loppulukemat.

– Voi sanoa, että meidän olisi pitänyt voittaa, mutta lopulta sitä saa, mitä ansaitsee. Tämä oli vaikea peli, taistelimme todella mennäksemme johtoon ja tietysti olemme pettyneitä tasapeliin, Pukki sanoi Norwichin nettisivuilla.

Pukin lisäksi QPR:n puolustaja Niko Hämäläinen merkkautti ottelussa täydet minuutit.

Pukki on 11 osumallaan sarjan maalintekijäpörssin kolmossijalla. Norwich jatkaa sarjakärjessä viiden pisteen erolla yhden ottelun vähemmän pelanneeseen Swanseaan.

Tsekkaa myös: Video: Valioliigassa tehtailtiin kauden ylivoimaisesti koomisin oma maali

Teemu Pukki osui rangaistuspotkusta:

Videon pääset katsomaan myös Norwichin YouTubessa.

Jalkapallon EM-kisat lähestyvät, joten huuhkajafanit ovatkin varmasti ilahtuneina seuranneet, miten Teemu Pukin maalivire on jälleen löytänyt uomansa. Kisoihin on enää hieman yli 5 kuukautta aikaa – mekään emme malttaisi enää odottaa!


Pelaajat:
Joukkueet: