Alasarjajoukkueen puolustus tumpeloi huolella – Teemu Pukki kiitti ja ampui kauden avausmaalinsa

Teemu Pukki Norwich

Norwichin tähtihyökkääjä Teemu Pukki iski kauden avausmaalinsa, joka oli melkoinen lahja vastustajana olleelta alasarjajoukkueelta.

Teemu Pukki iski kauden ensimmäisen maalinsa, kun Norwich kohtasi harjoitusottelussa King’s Lynn Townin. Norwich voitti ottelun vieraissa 2–0. Joukkueiden tasoero on melkoinen, sillä King’s Lynn pelaa Englannin kuudennella sarjatasolla.

Vastustajan taso näkyi myös Pukin maalissa, joka syntyi ottelun 36. minuutilla. King’s Lynnin pelaajille kävi mystinen sekaannus ja pallo päätyi harhasyötöstä Pukille kuin tarjottimelle, eikä viimeistely tuottanut suuria vaikeuksia. Pukki kiersi vastaan tulleen maalivahdin ja puttasi pallon tyhjään.

Pukki otettiin monien muiden pelaajien tavoin vaihtoon tunnin pelin jälkeen, mutta Pukin kohdalla kyse oli myös kolhusta, sillä vastustajan pelaaja veti häntä rujosti jaloille. Pukki ontui vaihtoon tullessaan.

Norwich on aloittanut harjoituskautensa kahdella voitolla ja yhdellä tasapelillä. Norwich putosi täksi kaudeksi Valioliigasta takaisin Championshipiin. Pukin ympärillä on pyörinyt putoamisen jälkeen kosolti siirtohuhuja, mutta ainakin toistaiseksi hän jatkaa Norwichin riveissä.

Teemu Pukki kiittää King’s Lynnin puolustajan virheestä ja painaa pallon pussiin:

https://twitter.com/NorwichCityFC/status/1547172509711228929

Katso myös: Karu moka heti ensiminuuteilla – Espanjan tähtiveskari Sandra Panos antoi todellisen namusyötön Saksan maaliin


Pelaajat:
Joukkueet: