Video: Huuhkajat taipui tasapeliin – kahden maalin Teemu Pukki: ”Huono maku jäi”

Teemu Pukki Huuhkajat suomi bosnia mm-karsinnat - pallomeri.net

Huuhkajat aloitti MM-karsintaurakkansa keskiviikkona Helsingin Olympiastadionilla, kun se kohtasi Bosnia ja Hertsegovinan.

Avausjakso mentiiin hyvistä paikoista huolimatta maaleitta. Teemu Pukilla oli jo muutaman minuutin pelin jälkeen kaksikin loistopaikkaa viedä Suomi johtoon, mutta Bosnia-Hertsegovinan maalilla koko illan hienosti torjunut Ibrahim Šehić oli viimeisenä lukkona estämässä maalin synnyn.

Toisella jaksolla verkotkin alkoivat sitten heilua.

Ensin Bosnia sai pilkun, jonka – niin ikään koko illan loistavia otteita esittänyt – maalivahti Jesse Joronen torjui, mutta Miralem Pjanic laittoi oman paluupallonsa sisään. Vain parin minuutin kuluttua Nikolai Alho ampui ylärimaan ja jatkopompuista pallo tuli Teemu Pukille, joka tuikkasi pallon Bosnia-Hertsegovinan maaliin.

77. minuutilla Norwichin tulikuuma hyökkääjä oli jälleen pahanteossa; Pukki pääsi karkaamaan läpiajoon, jonka päätteeksi hän viimeisteli varmasti 2-1-osuman. Tätä iloa kesti kuitenkin vain 84. minuutille, kunnes Miroslav Stevanovicin toimesta syntyivät 2-2-loppulukemat.

– No joo, vähän huono maku jäi, koska olimme johdossa, emmekä saaneet kolmea pistettä. Ei voi täysin tyytyväinen olla. Jos ei voita, niin ei kamalasti hymyilytä, Pukki sanaili VSportin haastattelussa ottelun jälkeen.

Suomen karsintaurakka jatkuu sunnuntaina vierasottelulla Ukrainaa vastaan.

Teemu Pukki osui kahdesti:

Videon voit katsoa myös Twitterissä.

Kuten kaikki tiedämme, Huuhkajat nähdään myös kesällä pelattavissa jalkapallon EM-kisoissa.


Pelaajat:
Joukkueet: