Video: Teemu Pukki iski kaksi fantastista osumaa – Huuhkajat kaatoi Armenian

Video: Teemu Pukki iski kaksi fantastista osumaa – Huuhkajat kaatoi Armenian

Huuhkajat kohtasi tiistaina EM-karsintaottelussa Armenian ja teki Turussa juuri sen mitä pitikin. Loppulukemat kirjattiin Suomen hyväksi 3-0.

Ottelun avausjakso oli selkeää Suomen hallintaa, mutta aivan huippupaikoille valkopaidat eivät päässeet. Myös Armenia pääsi omista vastahyökkäyksistään iskemään pari kertaa vaarallisen oloisesti, mutta takaiskulta vältyttiin.

Huuhkajien kova paine palkittiin lopulta puolen tunnin pelin kohdalla, kun Fredrik Jensen pääsi kulmapotkutilanteessa tuikkaamaan pallon lähietäisyydeltä verkon perukoille.

Toisella jaksolla sama jatkui: Suomen joukkue piti palloa ja Armenian rooliksi jäi lähinnä kärkkyä vastahyökkäyksiä. Myös toinen maali nähtiin kuitenkin kotijoukkueen toimesta – ja kukapa muukaan siitä vastasi kuin Norwich-hyökkääjä Teemu Pukki, joka chippasi pallon loisteliaasti vieraiden maaliin.

Pari minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä Pukki sinetöi läpiajosta 3-0-loppulukemat hyvin samantyyppisellä osumalla kuin mitä 2-0-maalikin oli.

Suomi nousi voitolla 15 pisteeseen, kun kaksi ottelua on pelaamatta. Myöhemmin tiistaina vierasottelunsa Kreikkaa vastaan pelaava Bosnia-Hertsegovina on 10 pisteessä.

Teemu Pukki viimeisteli 2-0-osuman mestarillisella tavalla:

Pukin 3-0-maali:

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut