Video: Teemu Pukki hirmuisessa iskussa – osui kahdesti Lutonin verkkoon

Teemu Pukki
Kuva: Getty Images

Norwichin Teemu Pukki jatkaa täysin jäätävää virettä Englannin Mestaruussarjassa, sillä lauantaina syntyi kaksi osumaa Lutonin verkkoon.

Pukki on johdattanut Norwichin sarjakärjessä selvään etumatkaan ja sama tahti jatkui myös lauantai kotikentällä. Luton oli totaalinen vastaantulija, sillä jo ensimmäisellä jaksolla isännät karkasivat kahden maalin karkumatkalle.

Molemmista osumista vastasi Teemu Pukki, joka nousee ryminällä kohti sarjan maalipörssin kärkeä. Ensimmäinen osuma oli ihanaa katseltavaa, sillä suomalaiskärki otti upeasti pallon haltuunsa ja painoi pallon yläkulmaan.

Mainos alkaa

Toinen osuma syntyi juuri ennen taukoa, kun kärki oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja viimeisteli pallon varmasti verkon perukoille. Todd Cantwell sinetöi toisella jaksolla 3-0-loppulukemat.

Pukilla on nyt kasassa 20 osumaa, jotka oikeuttavat Championshipin maalintekijätilaston kakkospaikalle. Kärjessä on Brentfordin Ivan Toney, jolla on kasassa jo peräti 25 maalia. Norwichin sarjajohto puolestaan on 10 pistettä.

Teemu Pukki osui upeasti Lutonin verkkoon

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat: