Video: Teemu Pukki täysin uskomattomassa iskussa – iski hattutempun

Teemu Pukki
Kuva: Getty Images

Norwichin Teemu Pukki on tällä hetkellä käsittämättömän kovassa iskussa ja siitä saatiin osoitus tiistaina, kun suomalainen iski hattutempun Huddersfieldia vastaan.

Pukki on kovaa vauhtia nostamassa Norwichin takaisin Valioliigaan. Tätä vauhtia myös koko sarjan maalipörssin voitto tulee hyökkääjän nimiin, sillä keväällä meno on niin järjettömän kovaa, että maalipörssin kärjessä olevan Ivan Toney kaukaisuudessa ollut ykkössija on jo käsin kosketeltavissa.

Pukilta nähtiin tiistaina lähes mielipuolinen esitys Huddersfieldia vastaan, sillä suomalaiskärki avasi maalitilin 8. minuutilla. Lisää tuli hetkeä myöhemmin, sillä 20. minuutilla syntynyt osuma vei isännät 2-0-johtoon. Tästä ehti kulumaan vain parisen minuuttia, kun Pukki oli syöttämässä joukkueensa 3-0-osumaa.

Lopullinen kruunu kärjen ottelulle saatiin toisella jaksolla, kun Pukki varmisti hattutempun iskemällä rankkarista lukemiksi 6-0.

Pukki on tehnyt tällä kaudella nyt yhteensä 25 maalia, kun taas maalipörssiä johtavan Toneyn saldo on 28 maalia. Otteluita on kuitenkin jäljellä vielä sen verran, että miesten tämän hetkiset vireet huomioiden kärkipaikka saattaa vielä vaihtua.

Teemu Pukki iski hattutempun Huddersfieldia vastaan


Pelaajat:
Joukkueet: