Besiktas-fanit haluavat Teemu Pukin – erikoinen kampanja on poikinut jo yli 170 000 Instagram-kommenttia

Swansea Watford Reading-Norwich Valioliiga FA Cup Teemu Pukki Norwich Huuhkajat besiktas - pallomeri.net

Jos Besiktas-faneja on uskominen, niin Teemu Pukki on erittäin haluttua tavaraa. Seuran fanit kampanjoivat Pukin Instagramissa hänen siirtonsa puolesta.

Teemu Pukki on saanut Instagram-tilillään yllättävää huomiota. Turkkilaisen Besiktasin kannattajat ovat lähettäneet suomalaisen uusimpaan kuvaan kymmeniä tuhansia kommentteja sen jälkeen, kun paikallinen urheilulehti Fotospor uutisoi, että Besiktas on kiinnostunut Pukin palveluksista.

Maanantai-iltapäivään mennessä Pukin uusinta kuvaa oli kommentoitu yli 177 000 kertaa. Uusia kommentteja ilmestyy jatkuvalla syötöllä ja huvittavaa kampanjoinnissa on myös se, ettei Pukki edes itse esiinny kuvassa, vaan kuvassa ovat hänen tyttärensä ja vaimonsa.

Normaalisti Pukin julkaisuissa on joitakin satoja kommentteja. Vertailun vuoksi maailman seuratuimman jalkapalloilijan Cristiano Ronaldon julkaisut keräävät keskimäärin joitakin kymmeniä tuhansia kommentteja.

Suurimmassa osassa turkkilaisten lähettämissä kommenteissa pyydetään Pukkia Besiktasin paitaan englanniksi. Sosiaalisen median mainoskampanjassa käytetty “Come to Besiktas” -lause nousi jalkapallomaailmassa suureen suosioon kesällä 2017, kun turkkilaisseura julkaisi portugalilaisen Pepen sopimuksen humoristisella somevideolla.

Pukki ja hänen agenttinsa Teemu Turunen ovat toistaiseksi vaienneet täysin Pukin tulevaisuuden suunnitelmista.

 

View this post on Instagram

 

Pukki party is getting bigger😍

A post shared by Teemu Pukki (@elpugi) on

Tsekkaa myös: Video: RoPS:n Enoch Banza latasi unelmakudin – tarkka tykki painui aivan yläpesään


Pelaajat:
Joukkueet: