Video: Teemu Pukki jatkoi satumaista kauttaan – iski arvokkaan tasoitusmaalin

Video: Teemu Pukki jatkoi satumaista kauttaan – iski arvokkaan tasoitusmaalin

Norwichin Teemu Pukki saattoi tehdä todellakin arvokkaan osuman sunnuntaina, kun suomalainen nosti joukkueensa tasoihin 81. minuutilla.

Tiukasti sarjakärjessä oleva Norwich hamuaa Valioliigaan, mutta kuten tiedetään niin se on helpommin sanottu kuin tehty. Englannin Mestaruussarjan arvaamattomuus näkyi jälleen sunnuntaina, kun putoamiskamppailussa oleva Wigan laittoi sarjakärjen todella tiukille.

Wigan eteni 1-0-johtoon avausjaksolla, kun Reece James laukoi rankkarin varmasti alanurkkaan. Norwich ei tuntunut saavan lainkaan peliä kulkemaan, vaan huolimattomuus paistoi joukkueen otteista.

Lopulta Norwich kuitenkin pääsi huudattamaan runsaslukuista fanijoukkoaan, kun Teemu Pukki syötettiin läpiajoon. Koko Mestaruussarjan parhaaksi pelaajaksi valittu Pukki ei maalipaikasta erehtynyt, vaan sijoitti pelivälineen hallitusti alakulmaan.

Pukin osuma voi nousta todella arvokkaaksi loppukauden aikana, sillä ero kasvoi kolmantena olevaan Sheffield Unitediin seitsemään pisteeseen. Jäljellä on enää neljä kierrosta, joten kaksikin voittoa riittää varmistamaan Norwichin nousun takaisin Valioliigaan.

Pukki on tehnyt nyt yhteensä 27 maalia tällä kaudella ja myös henkilökohtaisella tasolla riittää panosta, sillä suomalaishyökkääjällä on kolme maalia matkaa Mestaruussarjan kaikkien aikojen maaliennätykseen, joka on Glen Murrayn nimissä.

Teemu Pukki sijoitti varmalla tavalla pallon sisään

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut