Teemu Packalén avautui MTV:n haastattelussa: ”En tiedä, pääseekö niistä tyrmäyksistä ikinä kunnolla yli”

Teemu Packalén ufc - pallomeri.net

UFC:ssä nähty Teemu Packalén on viettänyt hiljaiseloa, ainakin mitä tulee ottelemiseen. Viimeisestä matsista on ehtinyt vierähtää jo yli vuosi.

Viimeisen kerran turkulaisottelija nähtiin UFC:ssä viime vuoden syyskuussa. Tuolloin Ottman Azaitar tyrmäsi Packalenin.

– Tein viime syksynä päätöksen, että vuoteen en ainakaan ottele. Nyt on pakko katsoa peiliin ja tehdä asioita eri tavalla, 33-vuotias Packalén kertoo nyt MTV Urheilulle.

Mainos alkaa

Mies ei osaa sanoa, milloin paluu tapahtuu – vai tapahtuuko sitä enää lainkaan.

– Määrittömän pitkälle ottelutauolle olen jäänyt. En kirjoittanut uutta diiliä UFC:n kanssa, vaikka sellainen mahdollisuus olisikin saattanut olla. He kunnioittavat päätöstäni, että mietin omaa terveyttäni ja jaksamistani. Raakaahan se on sanoa, että kiitos, mutta kiitos ei, Packalén paljastaa.

Kaksi tyrmäystappiota sammuttivat intohimon

Packalénin kaksi perättäistä ottelua ovat päättyneet rajuihin tyrmäystappioihin. Myös loukkaantumiset ovat olleet läsnä.

– Viimeiset kaksi vuotta on ollut niin saatanan raskasta ja synkkää. Loukkaannut ja vedät itsesi kuntoon, häviät, loukkaannut ja taas vedät itsesi kuntoon ja loukkaannut ja häviät. Se on raskasta, Packalén avaa tuntojaan.

Ottelija myöntää, että tyrmäystappiot ovat jättäneet myös henkiset arpensa.

– Minut on tyrmätty kaksi kertaa. Valehtelisin, jos sanoisin, etten ajattele yhtään sitä, mitä se on tehnyt. Varsinkin tuo viimeinen tyrmäys oli aika raju. En sano vieläkään, että olen mennyt niistä kunnolla yli. En tiedä, pääseekö niistä ikinä kunnolla yli.

Uusi sivu on kuitenkin kääntymässä elämässä, sillä mies on kouluttautunut personal traineriksi. Lisää Packalénin ajatuksia voit lukea MTV:n artikkelista.