Video: Upea niitti, väärä kohde – Teemu Hartikainen ajeli oman pelaajan aivan pystyyn

Teemu Hartikainen tiputti oman kapteeninsa / Pallomeri.net

Salavat Julaev Ufan Teemu Hartikainen taklasi upeasti KHL:n playoffeissa, mutta harmi kyllä kohteena oli oma mies.

Salavat Julaev Ufa on joutunut putoamisen partaalle KHL:n puolivälierissä, kun Ak Bars Kazan vei sarjan kolmannen pelin nimiinsä maalein 2-1 ja johtaa sarjaa 3-0.

Ufan tähtihyökkääjä Teemu Hartikainen ei osunut ottelussa maaliin niin, että se olisi joukkuetta auttanut tulostaululla, sillä vain yksi taklaus osui maaliinsa täydellisesti. Tosin taklaus oli silkka vahinko ja kohteeksi joutui oma pelaaja, joukkueen kapteeni Grigori Panin.

Mainos alkaa:

Panin kurotti maalin takana kiekkoon, jota Kazanin Mikhail Fisenko piti hallussaan, eikä Panin huomannut, että Hartikainen oli tulossa taustalta tilanteeseen.

Toisaalta myöskään Hartikainen ei huomannut Paninia. Fisenko oli tilanteessa täydellisesti hereillä ja pelasi kiekon rännin kautta eteenpäin sekä väisti paikalle rynninyttä Hartikaista.

Hartikainen käänsi jykevän ahterinsa rännin puolelle ja pahaa-aavistamaton Panin sai tuta joukkuetoverinsa vankkuuden varsin konkreettisesti, kun Hartikainen antoi hänelle vahingossa täydellisen perstaklauksen suoraan vatsan seudulle.

Panin tipahti taklauksen voimasta aivan levyksi ja oli ilmeisen tuskissaan, eikä ihme, sillä osuma oli todella raju.

Teemu Hartikainen tiputtaa epähuomiossa joukkueensa kapteenin antamalla upean perstaklauksen vatsan seudulle:

Katso myös: Video: 49-vuotias Jaromir Jagr iski huiman maalin Tshekin kiekkosarjan pudotuspeleissä


Pelaajat:
Joukkueet: