Teemu Eronen palaa Jokereihin – teki kaksivuotisen sopimuksen

Teemu Eronen palaa Jokereihin – teki kaksivuotisen sopimuksen

Viime vuodet HIFK:ssa kiekkoillut Teemu Eronen palaa tuttuun osoitteeseen, kun puolustaja teki kaksivuotisen sopimuksen Jokereiden kanssa.

Eronen on tuttu kasvo Hartwall Arenalla, sillä mies on pelannut Jokereiden paidassa reippaasti yli 200 Liiga-ottelua. Eronen ei ole kuitenkaan KHL:ssä Jokereita edustanut, mutta kokemusta sarjasta löytyy, sillä puolustaja on edustanut Neftekhimikia ja Vitjazia.

– Eronen oli tällä kaudella SM-liigan kärkipuolustajia ja otti isoja kehitysaskeleita kokonaisvaltaisessa pelaamisessaan. Tästä osoituksena hän pääsee taistelemaan paikasta kevään MM-kisajoukkueessa. Olemme iloisia, että omista junioreista ammattilaiseksi noussut pelaaja palaa nyt seuraamme, sanoo Jokereiden GM Jari Kurri tiedotteessa.

– Jokerit oli tosi kiinnostunut ja hetken kypsyttelin ajatusta paluusta. Puntaroin tätä urheilullisten asioiden kautta ja koin, että tämä oli ehdottomasti paras vaihtoehto. Täällä on oikein hyvä mahdollisuus menestyä ja se motivoi, Eronen kertoi seuran nettisivuilla.

Teemu Eronen palaa Jokereiden riveihin

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut