Team Vitality – ENCE live stream – katso ottelu ilmaiseksi netistä

ENCE

Keskiviikkona pelataan isoista asioista, kun ENCE yrittää saada tappioputkensa poikki Team Vitalityn kustannuksella. Tässä ilmainen live stream otteluun.

ENCE eSportsin tappioputki on kasvanut jo kuuden ottelun mittaiseksi, joten tuska suomalaispelaajien hartioilla alkaa käymään valtavan suureksi. Kaiken lisäksi peli hajoaa jatkuvasti käsiin, joten tappiot eivät olleet huonoa tuuria tai sattumaa, vaan seuraus surkeista esityksistä.

Nyt vastus kovenee aikaisemmista, joten haaste on kaksi kertaa kovempi. Team Vitality kuuluu aivan maailman TOP10-joukkueisiin. ENCEllä täytyykin kaikki palaset loksahtaa paikalleen, jotta se voi edes haaveilla voitosta. Nyt olisi kuitenkin loistava hetki kääntää uusi sivu ja aloittaa voittoputki.

Coolbetin sivuilla on tarjolla ilmainen live stream otteluun, joten pääset jännittämään ENCEn otteita suorana lähetyksenä. Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Mikäli luotat ENCEn voittoon, niin nyt sinulla on loistava mahdollisuus tehdä tiliä Coolbetin uutena asiakkaana.

Näin Coolbetin uusi asiakas voi tienata 10 eurolla yli 160€:

  1. Rekisteröidy Coolbetille TÄSTÄ LINKISTÄ ja talleta 10€ käyttämällä koodia 4XBONUS
  2. Saat pelitilillesi yhteensä 50€ pelirahaa tervetulobonuksena.
  3. Lyö kaikki 50 euroa ENCEn voitolle.
  4. Kirjoitushetkellä ENCE eSportsin voitosta saa kertoimeksi 3.29, joten voittosummaksi tulisi 164,5 euroa.
  5. (HUOM! Kerroin saattaa elää ennen ottelua.)
  6. Tarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaan.