Video: Team Hoyt – 6 Ironman Triathlonia ja 72 maratonia

team hoyt pallomeri.net
team hoyt pallomeri.net

Isän ja pojan ainutlaatuisesta yhteys. Team Hoyt on yhdysvaltalainen isä-poika-kaksikko, joka on suorittanut käsittämättömät 72 maratonia ja 6 Ironman Triathlonia!

Dick Hoyt, 76-vuotias isä. Rick Hoyt, 54-vuotias poika. Rick-pojalla todettiin heti synnytyslaitoksella monia vaikeita vammoja ja sairauksia, joidenka vuoksi hän ei pystynyt mm. puhumaan. Hän on neliraajahalvaantunut. Se ei ole silti mikään este!

Isä-Dick on omistanut elämänsä heidän yhteiselle urheilulle. He ovat juosseet mm. 72 maratonia sekä suorittaneet 6 Ironman Triathlonia. Uimaosuudella Dick ui ja Rick makaa kumiveneessä vieressä. Pyöräosuudella Dick polkee ja Rick on pyörän etuosassa istumassa. Ja juoksuosuudella Dick juoksee ja työntää samaan aikaan poikaansa rattaissa.

Mainos alkaa:

Urheilukaksikon tarina sai alkunsa vuonna 1977, kun 15-vuotias Rick kysyi 36-vuotiaalta isältään, että voisivatko he jotenkin juosta yhdessä 10 kilometrin matkan hyväntekeväisyysjuoksukisassa antaakseen tukensa nuorelle paikalliselle lacrossepelaajalle, joka oli halvaantunut. Ja samalla kertoa sanoman, että elämä jatkuu – tapahtui mitä tahansa.

Isä-Dick ei ollut kova urheilija, mutta suostui ehdotukseen innoissaan. Ensimmäisen yhteisen juoksukerran jälkeen Dick sanoi kaiken muuttavan sanat: “Isä, kun olen kanssasi juoksumatkalla, en tunne itseäni halvaantuneeksi.”

Team Hoyt nimettiin Ironman Hall of Fameen vuonna 2008. He ovat lisäksi saaneet valtavan määrän erilaisia tunnustuksia ja kunnioitusta ympäri maailman. Huhtikuussa 2014 kaksikon ura tuli päätökseensä. Alla pienimuotoinen videokokumentti. Isän rakkaus on uskomatonta!

Team Hoyt