UFA-markkinoiden kuumimmalta nimeltä erikoinen ratkaisu – Taylor Hall siirtyy Buffalo Sabresiin

Taylor Hall Buffalo Sabres NHL - pallomeri.net

NHL:n vapaiden markkinoiden kuumimpiin nimiin kuulunut Taylor Hall on tehnyt ratkaisunsa, kun mies allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Buffalo Sabresin kanssa.

Hall tienaa sopimuksella 8 miljoonaa dollaria, eli noin 6,8 miljoonaa euroa.

Ratkaisua voidaan pitää varsin erikoisena, sillä Sabres on jo vuosikausien ajan kuulunut NHL:n pohjasakkaan, ja niin sanotusti “parempaakin olisi ollut tarjolla”, sillä Hallin perässä oli lähes jokainen NHL-seura.

Mainos alkaa:

28-vuotias kanadalaishyökkääjä edusti viime kaudella sekä New Jersey Devilsiä että Arizona Coyotesia. Hän tehtaili päättyneellä sesongilla runkosarjan 65 ottelussa 52 tehopistettä.

Yksi painava tekijä Hallin seuravalinnalle saattoi olla se, että Sabresin päävalmentajana toimii Ralph Krueger, joka valmensi Hallia Edmonton Oilersissa kausina 2010-2013.

Hall valittiin kaudella 2017-2018 NHL:n arvokkaimmaksi pelaajaksi. Miehen koko uran tarkempiin tilastoihin ja käänteisiin voit tutustua Eliteprospectsin sivuilla.

Lue myös: Mikko Koivu teki yksivuotisen diilin Columbuksen kanssa – GM Kekäläinen: ”Arvokas lisä nuoreen joukkueeseemme”


Pelaajat:
Joukkueet: