Edes koronavirus ei pysäyttänyt Tapparan voittokulkua – taustayhtiölle kahdeksas perättäinen positiivinen tulos

Tuukka Mäntylä Tappara tapparan - pallomeri.net

Tapparan taloudenpito on ollut äärimmäisen onnistunutta. Tätä osoittaa seuran taustayhtiön kahdeksas perättäinen positiivinen tulos.

Tapparan taustayhtiö Tamhockey Oy saavutti vappuaattona päättyneellä tilikaudella positiivisen 14 000 euron tuloksen huolimatta koronaviruksen aiheuttamista tulonmenetyksistä. Kahdeksan perättäisen voitollisen tilikauden aikana on tulosta kertynyt yhteensä yli 2,8 miljoonaa euroa.

Yhtiön liikevaihto tilikaudella oli 8,55 miljoonaa euroa eli noin 0,5 miljoonaa euroa edellisvuotta pienempi. Liikevaihdon ja tuloksen lasku edelliskaudesta johtuu koronaviruksen vuoksi saamatta jääneistä tuloista. Yhtiö ei pelien keskeytyessä myöskään pystynyt hyödyntämään merkittäviä investointeja, jotka se teki joukkueen vahvistamiseksi playoffeja varten.

Yhtiöllä on omaa pääomaa kolme miljoonaa euroa, eli se on käytännössä edellisvuoden tasolla. Liiga-osakkeelle ei ole seuran mukaan kirjattu taseeseen arvoa.

Mainos alkaa

– Olen kiitollinen henkilöstölle ja koko yhteisölle siitä, että kauden ennenaikaisesta päättymisestä huolimatta saavutimme jälleen voitollisen tuloksen emmekä joutuneet syömään pääomia. Näin olemme strategiamme mukaisesti pystyneet rakentamaan myös alkavalle kaudelle hyvän ja mielenkiintoisen joukkueen, jolla on mahdollisuus taistella Suomen mestaruudesta, Tapparan toimitusjohtaja Mika Aro kiittää seuran tiedotteessa.

Lue myös: Aleksander Barkov osti merkittävän siivun Tapparasta – nousi kolmanneksi suurimmaksi osakkaaksi


Joukkueet: