Liigassa melkoinen tilastokummajainen: Tappara hävisi 4-2 – Dominic Hrachovinalla 7 torjuntaa

sport tappara hrachovina torjunnat - pallomeri.net

Tappara joutui tiistaina yllätetyksi, kun Sport kaatoi sen Vaasassa pelatussa liigaottelussa. Mistään Sportin näytöksestä ei kuitenkaan varsinaisesti voida puhua.

Kotijoukkue onnistui nimittäin laukomaan maalia kohti ottelussa vain reilut 10 kertaa, mutta siitä huolimatta se voitti ottelun lukemin 4-2. Tapparan maalivahti Dominic Hrachovina merkkautti ottelussa vaivaiset 7 torjuntaa.

Jo pelkästään avauserä oli tilastollisesti melkoinen kummajainen, sillä tshekkivahdille merkittiin vain yksi torjunta, mutta ensimmäiselle erätauolle poistuttiin siitä huolimatta Sportin 2-0-johdossa.

Mainos alkaa:

Maalittomassa toisessa erässä Hrachovina torjui kolme kertaa. Myös päätöserän torjuntamäärä oli kolme, mutta Sport tekaisi kaksi maalia – viimeisimmän toki tyhjään maaliin.

Sportin maalilla Niko Hovinen torjui ottelussa hieman normaalimman verran kiekkoja; 20. Matsin tarkemmat tilastot näet Liigan sivuilta.

Tappio katkaisi Tapparan viiden ottelun voittoputken. Sport puolestaan venytti oman voittoputkensa surkeasti sujuneen jakson jälkeen nyt jo kolmeen.


Joukkueet: ,