Tappara astui julkisuuteen – Topi Rönniä epäillään raiskauksesta, jää toistaiseksi sivuun toiminnasta

Topi Rönni Tappara

Tappara tiedotti, että seuran edustusjoukkueessa pelaavaa Topi Rönniä epäillään raiskauksesta. Rönni jää sivuun joukkueen toiminnasta.

Ilta-Sanomat uutisoi torstaina iltapäivällä, että tällä kaudella Liigassa pelaavaa pelaajaa syytetään raiskauksesta, joka on syytteen mukaan tapahtunut noin kaksi vuotta sitten Helsingissä.

Spekulaatiot aiheen ympärillä tehtiin tyhjiksi torstai-iltana, kun Tappara astui julkisuuteen ja tiedotti, että kyseinen pelaaja on 19-vuotias keskushyökkääjä Topi Rönni.

Tapparan tiedotteen mukaan Rönni kertoi asiasta itse seuralle.

– Olen saanut tänään haltuuni asiaan liittyvän haastehakemuksen. Viimeiset reilut kaksi vuotta ovat olleet raskaita odottaessa asian etenemistä. Luotan siihen, että asiaan liittyvä tapahtumien kulku tulee selvitetyksi oikeudenkäynnin yhteydessä. Olen toistaiseksi poissa joukkueen toiminnasta ja keskityn asian käsittelyyn, Rönni kommentoi seuran tiedotteessa.

Helsingin käräjäoikeus ei ole vielä määritellyt asian käsittelypäivää ja tapauksen asiakirjat on määrätty salassa pidettäväksi. Rönni on ollut epäillyn teon tapahtuessa alaikäinen.

– Suhtaudumme rikosepäilyyn vakavasti, mutta odotamme oikeuskäsittelyä ja arvioimme pelaajan asemaa sen jälkeen. Tässä on kyse myös työoikeudesta, kommentoi puolestaan Tamhockey Oy:n toimitusjohtaja Mika Aro seuran tiedotteessa.

Tsekkaa myös: IS: SM-liigapelaaja on syytettynä raiskauksesta – pelannut Suomen juniorimaajoukkueissa


Pelaajat:
Joukkueet: