Tappara teki massiivisen voiton viime kaudesta – viivan yläpuolelle jäi lähes 800 000 euroa

Tappara liigan valierat 2018 | pallomeri.net

Tampereen Tappara sijoittui viime kaudella Liigassa toiseksi, mutta kaukalon ulkopuolella menestys oli varmasti parasta, sillä voittoa kertyi 772 914,41 euroa.

Tapparan taustayhtiönä toimiva Tamhockey Oy voi olla tyytyväinen päättyneeseen kauteen, sillä yhtiö teki hurjan voiton. Edelliskauden voitto (834 294,29 €) pieneni hieman, mutta tästäkin huolimatta taloudellinen tulos oli plussalla 772 914,41 euron verran.

– Tapparan liikevaihto lähentelee jo 10 miljoonaa euroa ollen kuluneella kaudella 9 137 623,09 €. Liikevaihdon kehitys ja tulos oli tänäkin vuonna hyvä, liikevaihdon nousu lähes miljoona euroa, ja vaikka kustannuksetkin nousivat, pystyttiin kuitenkin vertailukelpoista tulosta parantamaan edelliskaudesta merkittävästi, Tapparan tiedotteessa todetaan.

Mainos alkaa

Tapparan dynastia hakee suomalaisessa kiekkohistoriassa vertaistaan, sillä tamperalaisseura on pelannut finaaleissa jo kuudesti peräkkäin. Myös ensi kauden joukkue on varmasti jälleen sarjan parhaimpia, sillä seuran vetovoima pelaajamarkkinoilla on tällä hetkellä kovaa valuuttaa.

– Liigajoukkueen pelaaja- ja valmentajatilanne on tällä hetkellä hyvä, pientä vaihtuvuutta tai lisäresursseja on molemmissa. Pienet muutokset edustusjoukkueen pelaajistossa ja lisäresurssi valmennukseen tuovat aina uutta virtaa koko toimintaan, arvioi tilannetta toimitusjohtaja Mikko Leinonen Tapparan nettisivuilla.

Lähde: Tapparan tiedote