Tappara – Skellefteå – tässä CHL live stream otteluun

lugano eisbären berlin skellfeteå tappara rouen live stream chl

Tappara saa tiistaina CHL:n puolella vieraita Ruotsista, kun vastaan asettuu Skellefteå. Tässä maksuton live stream mielenkiintoiseen otteluun!

Tappara – Skellefteå – ilmainen live stream

Tapparan viimeviikkoinen reissu Skellefteån vieraaksi ei sujunut missään nimessä kirvesrintoja mairittelevissa merkeissä, sillä tuloksena oli tyly 6-1-tappio. Illalla saapui kuitenkin helpottava viesti, kun Eisbären Berlin kaatoi kotonaan HC Luganon maalein 6-3. Sen myötä Tappara varmisti paikkansa jatkopeleissä ja 16 parhaan joukossa.

Yllä mainitun CHL-ottelun jälkeen tamperelaiset ehtivät pelata Liigassa kaksi ottelua: Lukko haki Tampereelta 2-1-voiton, mutta reissupelissä Jukureita vastaan hanat aukesivat toden teolla ja Tapparan voittolukemat kirjattiin muotoon 2-8.

Mainos alkaa:

Vaikka jatkopaikka onkin varma, riittää kotijoukkueella tiistain otteluun viime viikon tuloksesta johtuen varmasti revanssihenkeä, joten sen puolesta tuskin mitään pelkkää pelailua nähdään. Skellefteån puolelta puolivillaista pelaamista ei ainakaan tulla näkemään, sillä joukkue tarvitsee pisteitä; voihan Lugano kiilata itsensä jatkopeleihin, mikäli se onnistuu kaatamaan Eisbären Berlinin.

Ottelu on ohjelmassa tiistaina 12. lokakuuta kello 19:05 alkaen.

Kaikki CHL-ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!