Tapparan pelaajat alensivat ensi kauden palkkojaan vapaaehtoisesti

Tappara Ässät / Pallomeri.net

Tappara ilmoitti tiistai-iltana, että Tamhockey Oy:n koko henkilöstö on päättänyt sopimusperusteisesti alentaa tulevan kauden palkkojaan.

Vapaaehtoisessa palkanalennuksessa ovat mukana niin valmentajat, huolto-, urheilujohto- ja toimistohenkilöstö kuin pelaajatkin.

– Olen todella tyytyväinen tähän hienoon vastaantuloon pelaajiltamme ja muulta henkilöstöltämme. Tämä on vahva viesti tapparalaisesta yhteisöllisyydestä sekä keskinäisestä kunnioituksesta, joka on rakentunut vuosien myötä seurassamme. Nyt voimme tehdä koko kevään ja kesän täysillä töitä menestyksemme eteen niin urheilussa kuin toimistolla, Tamhockey Oy:n toimitusjohtaja Mika Aro sanoi seuran tiedotteessa.

Pelicans puolestaan ilmoitti tiistaina, että yt-neuvotteluiden seurauksena sen pelaajat on lomautettu. Lomautuspäätös voi pahimmillaan aiheuttaa jopa joukkopaon seurasta, sillä lomautetuilla pelaajilla on mahdollisuus irtisanoa pelaajasopimuksensa.

Mainos alkaa

– Pelaajisto on ymmärtänyt tilanteen vakavuuden ja halunnut olla talkoissa mukana, mutta neuvotteluissa ei löydetty valitettavasti ratkaisua. Seuran ehdotusta emme voineet hyväksyä ja teimme oman, mielestämme reilun vastatarjouksen, mutta se ei ollut puolestaan seuralle riittävä. Valitettavaa, että yhteisymmärrystä ei löytynyt, Pelicans-kapteeni Hannes Björninen harmitteli seuran tiedotteessa.

Lomautus koski kaikkia muita pelaajia paitsi nuoria, alle kaksi kautta Liigassa kiekkoilleita pelureita.


Joukkueet: ,