Tappara tekee yllätysvedon – seura palaa syksyllä Hakametsän halliin

Tappara Hakametsään Biel Liigan Liiga-ottelut Liiga Liiga-mestaruuden
Kuva: Getty Images

Tappara tekee yllättävän vedon syksyllä. Seura tiedotti palauttavansa osan peleistään legendaariseen Hakametsän jäähalliin.

Tapparan kehitys- ja tapahtumajohtaja Aki Hautamäki paljastaa seuran omassa podcastissa, että Tappara palaa osittain pelaamaan Hakametsän legendaariseen jäähalliin. Tappara pelaa Hakametsässä CHL:n alkulohkopelejä, joiden lisäksi perinteinen kiekkokauden avaustapahtuma Tampere Cup pelataan Hakametsässä.

- Tulee varmasti nostalgisia fiiliksiä jengille. Palaamme Hakametsään ensimmäisen kerran sen jälkeen, kun sieltä lähdimme, Hautamäki sanoi podcastissa.

Mainos alkaa:

CHL:n alkulohkot arvotaan 22. toukokuuta. Tuon jälkeen selviää myös, mitkä pelit Tappara vie Hakametsään.

- Teemme aktiivista ja tosi hyvää yhteistyötä areenan kanssa. Tässä ei ole mitään isompaa draamaa. On aika kiva ja nostalginen fiilis lähteä rakentamaan näitä, Hautamäki kommentoi viitaten Nokia-areenaan.

Podcastissa niin ikään vieraana ollut Tapparan toimitusjohtaja Mika Aro kertoo, että kaikki liigaottelut pelataan jatkossakin Nokia-areenassa.

Tsekkaa myös: Coloradolle karmeita uutisia! Valeri Nichushkin asetettiin puolen vuoden pelikieltoon tunteja ennen ottelua


Joukkueet: