Tappara nousi käsittämättömästi päätöserässä kolmen maalin takaa voittoon – Oiva Keskinen sinetöi pelin tylysti

Oiva Keskinen Tappara

Kuopiossa nähtiin hämmästyttävä kolmas erä, kun Tappara osui neljästi ja nousi voittoon. Oiva Keskinen upotti ottelun voittomaalin.

Kaikki näytti toisella erätauolla Kuopiossa siltä, että KalPa löisi välieräsarjan tasoihin, kun Tappara joutui lähtemään kolmanteen erään 4-1-tappioasemasta.

Hallitseva mestari näytti kuitenkin suuruuttaan ja pelasi uskomattoman päätöserän. Ensin Anton Levtchi puhalsi joukkoihinsa toivoa kaventamalla lukemiksi 4-2 erän alkupuolella. KalPa sai suojeltua johtoasemaansa erän viimeiselle viisiminuuttiselle asti, mutta sitten alkoi kotijoukkueen fanien kauhuskenaario toteutumaan.

Mainos alkaa:

Tappara iski pelin tasoihin lopulta 37 sekunnissa. Ensin Otto Rauhala painoi kavennuksen ja hetkeä myöhemmin Nick Halloran tasoitti ottelun. Ottelun viimeinen sinetti nähtiin paria minuuttia myöhemmin, kun KalPan pakit lähtivät kiekon perään ja Oiva Keskiselle aukesi vapaa väylä maalille. Halloran antoi herkkupalan lapaan ja Keskinen uitti kiekon aivan armottomalla ja taitavalla tavalla KalPa-vahti Stefanos Lekkasin putkista sisään. Maali oli Keskisen pudotuspeliuran ensimmäinen.

Tapparan huima nousu tarkoittaa näin sitä, että hallitseva mestari johtaa välieräsarjaa voitoin 2-0 ja otti varmasti henkisesti melkoisen niskalenkin KalPasta.

Tappara nousi kolmen maalin takaa voittoon ja Oiva Keskinen sinetöi kirin tylyn tyylikkäästi:

Katso myös: Huikea jatkoerämaali SHL:ssä – Röglen pelaajat pomputtelivat kiekon ilmassa sisään


Joukkueet: