Tappara-Lukko -ottelu siirtyy – Tapparalta loppui sairastapausten ryppään vuoksi pelaajat

Tappara-Lukko ottelusiirto

Liigasta saatiin ikävä uutinen vain tunteja ennen Tappara-Lukko -ottelun alkua, kun paljastui, että ottelu joudutaan siirtämään.

Tapparan ja Rauman Lukon välinen huippukamppailu siirtyy tältä illalta myöhempään ajankohtaan. Liiga päätyi tähän ratkaisuun päivällä, koska Tappara ei saa sääntöjen edellyttämää pelaajamäärää illan kokoonpanoon.

– Emme olisi saaneet sellaista kokoonpanoa edes junioreiden kanssa, Tapparan toimitusjohtaja Mika Aro harmitteli Aamulehden haastattelussa.

Tapparalla oli isoja kokoonpano-ongelmia jo tiistaisessa CHL-kamppailussa Davosia vastaan. Silloin vakiokokoonpanosta puuttuivat hyökkääjät Kristian Kuusela, Patrik Virta ja Petteri Puhakka. Tämän johdosta puolustaja Joni Tuulola pelasi hyökkääjänä. Mutta nyt tilanne on vielä pahempi.

– Ilman muuta olisimme pelanneet, jos pelaajia olisi ollut edes lähes yhtä paljon kuin tiistaina. Mutta ei ole. Sairastumisia ja loukkaantumisia on tullut lisää, Aro kertoi Aamulehdelle.

– Toivoin kovasti, ettei tähän tilanteeseen olisi jouduttu enää tällä kaudella. Mutta minkäs teet. Nähtävästi pöpöt ovat levinneet, kun kävimme Davosissa. Päälle tulivat vielä vammat, Aro jatkoi harmitellen viime hetken siirtoa.

Tapparan ja Lukon välisen ottelun uusi ajankohta uutisoidaan myöhemmin. Ohjelman mukaan Tapparan pitäisi pelata myös perjantaina vieraissa HPK:ta vastaan.

– Liiga päättää tästä iltapäivän aikana, Aro paljasti.

Tsekkaa myös: Canucksin Elias Pettersson sai yleisöpalautetta – Avalanche-fani heitti häntä karkkipussilla


Joukkueet: ,