Tappara – Lugano näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun!

lugano eisbären berlin skellfeteå tappara skellefteå live stream chl

Voitosta voittoon CHL:ssä edennyt Tappara saa sunnuntaina vastaansa sveitsiläisen Luganon. Tässä live stream otteluun!

Tappara on kolmen ottelun jälkeen lohkon kärjessä, sillä tilillä on kahdeksan pistettä. Lugano on puolestaan toisella sijalla kuudella pisteellä. Näin ollen sunnuntaina taistellaan sekä jatkopaikasta että lohkovoitosta.

Joukkueiden viime viikolla pelattu keskinäinen kohtaaminen oli värikäs, sillä kirvesrinnat hakivat Sveitsistä 6-3-voiton. Tiukasta puolustuksestaan tunnettu tamperalaisjoukkue on yllättänyt kaikki CHL:ssä maalijuhlillaan, sillä kolmessa ottelussa on syntynyt hurjat 17 maalia.

Mainos alkaa

Tehokkaimmat pelaajat ovat olleet viisi tehopistettä keränneet Tyler Morley ja Kristian Kuusela. Luganon riveistä löytyy kuitenkin vielä kovempia tehoja takoneita pelaajia, sillä koko CHL:n pistepörssiä johtava Daniel Carr on iskenyt tehot 3+4. Myös Luca Fazzini on vireessä tehoilla 4+2.

Näin katsot Tappara – Lugano -ottelun TV:stä

Ottelu on ohjelmassa sunnuntaina 5. syyskuuta kello 19:00 alkaen.

Kaikki CHL-ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!