Video: Tappara kaatoi Ilveksen Game 7:ssä – JYP teki saman tempun HPK:lle

Tappara liigan valierat 2018 | pallomeri.net

Liigakevään jättisensaatio kuivui kokoon Tampereen Hakametsässä, kun Tappara kaatoi IIveksen 2-0 ja eteni lopulta välieriin. Samaan aikaan Jyväskylässä pelatussa ottelussa JYP teki saman tempun HPK:n kustannuksella lukemin 3-2.

Tappara pääsi Game 7:n kuskin paikalle jo alussa, kun Jani Lajunen vei joukkueensa johtoon vain 22 sekunnin pelin jälkeen. Lisää kylmää vettä Ilveksen niskaan kaatoi 6 minuuttia myöhemmin Henrik Haapala 2-0-maalillaan.

Tämän jälkeen ottelu eteni tasaisissa merkeissä ja lisämaaleja ei nähty, vaikka Ilves koittikin lopussa hakea kavennusta kaksi minuuttia ilman maalivahtia.

HPK:n kova kiri ei auttanut

Samaan aikaan Jyväskylässä pelatussa seiskapelissä JYP kaatoi HPK:n 3-2.

Mainos alkaa

Myös JYP pääsi ensimmäiselle erätauolle 2-0-johdossa, kun Michel Miklik osui kahdesti. Toista erää oli jäljellä viitisen minuuttia, kun Joonas Nättinen sai onnekkaan laitapompun maalin edustalle ja mies vei JYP:n 3-0-johtoon.

HPK tuli päätöserään terävästi ja Eero Somervuori kavensi ajassa 43:19 tilanteeksi 3-1. Kerho painoi tämän jälkeen päälle kuin Gotham Cityn syyttäjä ja palkinto tuli, kun Juho Keränen kavensi 3-2:een 10 minuuttia ennen loppua.

Tasoitusmaali jäi kuitenkin kovasta yrityksestä huolimatta hämeenlinnalaisilta saavuttamatta ja JYP eteni kahdeksannen kerran välieriin viimeisen yhdeksän vuoden aikana.

Välieräparit ovat Tappara-HIFK ja KalPa-JYP.

Tappara saa todellisen salama-alun:

 

Jos alla oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ (Ruutu).