Tappara teki hulvattoman “cover-version” räppäri Gettomasan hittihaastattelusta

liiga liigan välierät lukko tappara - pallomeri.net

Tappara osoitti olevansa hereillä ja ajan hermolla versioimalla räppäri Gettomasan hitiksi noussutta haastattelua ottelumainoksessaan.

Räppärin Gettomasa nousi otsikoihin viikonloppuna, kun Keskisuomalainen julkaisi hänen haastattelunsa, jossa hän jatkuvasti antoi rapaa hänen mielestään luokattomasti valmistautuneen toimittajan kysymyksiin. Haastattelusta nousi kohu ja siitä tuli myös välitön somehitti.

Tapparan markkinointiosasto oli hereillä ja otti ilmiöstä kopin. Tappara markkinoi torstain otteluaan Kärppiä vastaan tekemällä musiikkitermein cover-version hittihaastattelusta.

– Päivää. Onks tänään joku peli? fiktiivinen toimittaja kysyy mainoksen alussa.

– Herranjumala, äijä. Ootsää tosissas?! Ihan sairas äijä. Okei. Onks tänään peli? Tänään on ensimmäinen kotipeli kuukauteen. Ja meillä on koko Suomessa eniten mestaruuksia voittanu organisaatio, hallitseva mestari. Ja tuliterä Nokia Arena, Suomen isoin elämysareena. Vastustajaks tulee viä puolen Suomen Kärpät! Ja sit sää kysyt, että onks tänää joku peli, mainoksessa vastattiin Gettomasaa mukaillen.

Hassuttelu kruunattiin mukaillen Keskisuomalaisen haastattelun loppukaneettia, jossa toimittaja kysyi räppäriltä mielipidettä omasta musiikin tyylilajistaan.

– Siis äijä! Ootsää nyt tosissas!? Siis miten mää sanoisin, tää on vähän sama asian ehkä kuin se, että sää soittaisit jollekin tunnetulle räppärille ja kysyisit niinku siltä, että mitä mieltä sää oot hiphopista?

Tapparan 4-1-voittoon päätynyttä ottelua saapui lopulta seuraamaan 8085 katsojaa.

Tappara markkinoi kotipeliään “coveroimalla” räppäri Gettomasan hitiksi noussutta haastattelua:

Katso myös: Anton Levtchi säväytti AHL:ssä – kyykytti Hartford-vahtia aivan hävyttömällä rankkarilla


Joukkueet: