Video: Tanskan liigassa nähtiin täysin brutaali hyökkäys – rangaistuksena 17 ottelun pelikielto

Tanskan liigassa

Tanskan liigassa nähtiin harvinaisen älytön teko, kun Frederikshavn White Hawksin Kristian Jensen kävi brutaalilla tavalla käsiksi vastustajaan.

Frederikshavnin ja Odensen välisessä ottelussa nähtiin täysin idioottimainen hyökkäys vastustajan pelaajan kimppuun, kun isäntien riveissä pelaava Kristian Jensen menetti täydellisesti malttinsa.

Tanskan maajoukkueessakin edustanut Jensen oli lähdössä istumaan kahden minuutin jäähyä, kun vintissä pimeni ihan totaalisesti. Frederikshavn-hyökkääjä hermostui hänet poikittaisella mailalla jään pintaan lyöneelle Lucas Bjerre Rasmussenille.

Mainos alkaa:

Jensen nousi ylös ja nappasi Rasmussenia kurkusta kiinni. Tämän jälkeen mies kaatoi vastustajan jään pintaan niin rajusti, että Odense-peluri menetti tilanteessa kypäränsä. Hyökkäys ei loppunut edes vielä tähän, vaan Jensen pamautti ilman kypärää ollutta Rasmussenia vielä nyrkillä kupoliin.

Kyseessä oli harvinaisen brutaali teko, joten kurinpitokin reagoi tilanteeseen äärimmäisellä kovuudella. Jensenille tuomittiinkin peräti 17 ottelun pelikielto.

Tanskan liigassa nähtiin täydellinen sekoaminen

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!


Pelaajat: