Tanskan pelaajan loppuhetkien kilahdus vain pahensi asioita – rikkoi pleksin ja pitkitti murskatappion tuskaa

Markus Lauridsen Tanska

Tanskan Markus Lauridsen mokasi nolosti purettuaan kiukkua murskatappiossa Slovakiaa vastaan, kun hänen kiukuttelunsa pahensi asiaa.

Kanadan maanantaina yllättänyt Tanska lähti hyvistä asetelmista pelaamaan alkusarjan viimeistä ottelua, mutta romahti totaalisesti ja hävisi Slovakialle rumasti maalein 7-1 menettäen samalla hyppysissä olleen puolivälieräpaikkansa.

Tämä meni vähemmän yllättäen tanskalaisten ihon alle. Slovakia meni 6-1-johtoon ajassa 58:53 ja Tanska päätti haastaa maalin. Kun tuloksena oli hyväksytty maali ja virheellinen haasto, menetti Markus Lauridsen malttinsa lopullisesti.

Lauridsen kilahti ja löi mailallaan lujaa pleksiin. Kiukun purkamiseen tarkoitettu toimenpide kuitenkin räjähti pahasti Lauridsenin naamalle, sillä hän rikkoi pleksin.

Lauridsen sai 10 minuutin käytösrangaistuksen ja joutui jäähypenkiltä seuraamaan aiheuttamaansa täysin tarpeetonta pleksinvaihtoa sen sijaan, että koko joukkue olisi päässyt pelaamaan pelin pois ja nuolemaan haavojaan. Näin ollen Lauridsenin tempulla oli kutakuinkin päinvastainen vaikutus kuin mitä hän aikoi.

Tanskan Markus Lauridsen rikkoo pleksin loppuhetkillä ja pahentaa tuskaansa:

Katso myös:


Joukkueet: