Tanskalaispari raivostui loppuottelussa – tuomari poistui itkien paikalta

tanskalaispari

Sulkapallon tanskalaispari Mette Poulsen/Alexandra Bøje aiheuttivat melkoisen kohun Tanskan mestaruuskilpailujen finaalissa.

Naiset hermostuivat totaalisesti ottelun tuomarille, joka tuomitsin parin syötöt virheellisiksi. Tuomarin mielestä syötöt lähtivät liian korkealta, jolloin ne olivat sääntöjenvastaisia.

Poulsen ja Bøje antoivat todella räväkän palautteen ja lopulta tilanne eteni siihen pisteeseen, että TV2 Sportin mukaan tuomari poistui itkien paikalta.

Mainos alkaa

– En jaksa tätä enää. Luovutamme ihan kohta. Haluatteko sulkapallo-ottelun vai ette? Jos haluatte, ette voi tuomita näin. Se on sama v***n syöttö kuin Tokion olympialaisissa kolme viikkoa sitten, ja siellä se oli oikein. Miksi se on täällä väärin? Bøje kyseli tuomarilta.

Ottelu keskeytyi useampaan otteeseen parivaljakon ja tuomarin välisten yhteenottojen vuoksi. Lopulta Poulsen ja Bøje hävisivät finaalin suoraan erin 2-0.

Tanskan sulkapalloliitto on ilmoittanut tutkivansa tapauksen, vaikka tanskalaispari pyysikin jo jälkikäteen anteeksi käytöstään.

Voit katsoa videon tapahtuneesta TÄSTÄ LINKISTÄ!