Tanska-Suomi näkyy ilmaiseksi – näin katsot ottelun TV:stä

Tanska Ruotsi Huuhkajien uefa Viafree otteluohjelma Ranska-Suomi Puola-Suomi Irlanti-Suomi Huuhkajien jalkapallon EM-kisoissa EM-kisojen Uefa Kreikka-Suomi Huuhkajien Huuhkajat Suomi Teemu Pukki Urheilukalenteri huuhkajat / Pallomeri.net
Kuva: Getty Images

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät Huuhkajien osalta lauantaina. Näin katsot Tanska-Suomi-ottelun suorana lähetyksenä TV:stä.

Tanska lähtee lauantain otteluun suurena ennakkosuosikkina, sillä pääseehän maa pelaamaan vielä kotiyleisön edessä. Myös materiaalinsa puolesta juutit ovat selvästi parempi nippu, sillä useampi pelaaja edustaa Euroopan huippusarjoissa pelaavia joukkueita.

Henkisesti Suomen lähtökohdat otteluun ovat optimaaliset, koska kukaan ei odota mitään. Joukkueella on ainoastaan voitettavaa ja yhdessä ottelussa voi käydä aina, miten tahansa. Teemu Pukki on kärjessä niin vaarallinen, että osuma saattaa tulla tyhjästä, jolloin Tanskan joukkueelle kerääntyy hurjat paineet.

Mainos alkaa

Suomen on kuitenkin venyttävä aivan huippusuoritukseen, jotta edes tasapelistä voi haaveilla.

Näin katsot Tanska-Suomi-ottelun TV:stä suorana lähetyksenä

Jalkapallon A-maajoukkueen EM-avaus Tanskaa vastaan näkyy suorana lähetyksenä Ylen TV2-kanavalta. Myös kaikki muut EM-kisojen ottelut tulevat ilmaiseksi Ylen kanavilta.

Tanskan ja Suomen välinen kohtaaminen on ohjelmassa lauantaina 12.6.2021 klo 19:00.