Video: Hävyttömän upea maali Englannin 7. tasolla – Tamworthin peluri upotti vaparin omalta kenttäpuoliskolta

Tamworthin Ryan Beswick / Pallomeri.net

Englannin 7. sarjatasolla nähtiin huikea maali, kun Tamworthin Ryan Beswick kajautti vapaapotkun pussiin omalta kenttäpuoliskoltaan.

Southern Leaguen Central-divisioonassa, eli Englannin 7. sarjatasolla nähtiin reippaat murskajaiset, kun Tamworth FC leipoi Lowestoftia käkättimeen peräti 6-1.

Ottelussa nähtiin aivan huikaiseva osuma, kun Tamworthin Ryan Beswick maalasi avausjakson lopussa joukkueensa kolmannen maalin.

Beswick teki sen suorastaan hävyttömän upealla tavalla, kun Tamworhtille tuomittiin vapaapotku aivan avausjakson lopussa. Vaparin antopaikka vaikutti täysin vaarattomalta, sillä rike tapahtui keskiympyrässä ja vieläpä Tamworthin kenttäpuoliskolla.

Beswick näyttikin ensin katsovan minne pallon syöttäisi, kunnes hän huomasi, että Lowestoftin maalivahti oli liian kaukana maalistaan. Beswick päätti yllättää hänet ja tykitti pallon korkeassa kaaressa kohti tyhjää maalia. Beswick laski tilanteen aivan oikein, eikä maalivahdilla ollut mitään saumaa pysäyttää lähestulkoon täydellisesti onnistunutta laukausta.

Tamworthin Ryan Beswick tykittää vaparin sisään keskiympyrästä:

Katso myös: Video: Hämmentävä viimeistely K Leaguessa – Suwon Cityn pelaaja pisti pallon pohkeella yläpesään