Tampereen uuden jäähallin säännöt eriskummallisia – Ilveksen faniryhmältä tyly palaute

Tampereen

Tampereen uuden jäähallin ensimmäinen näytös nähdään perjantaina, kun Liigassa pelataan Ilveksen ja Tapparan välinen ottelu.

Huippumodernin Nokia Arenan avautumista on odotettu, sillä kyseessä on yksi Euroopan hienoimmista jäähalleista. Nyt aivan ensi-illan alla on paljastunut melko kummallisia sääntöjä, jotka rajoittavat isosti fanien toimintaa otteluissa.

Ilveksen virallinen faniryhmä Osasto 41 julkaisi Facebookissa päivityksen, jossa avasi tilannetta faniryhmänsä jäsenille ja painotti, ettei sillä ole osaa eikä arpaa rajoituksiin. Päivityksessä todettiin, että päinvastoin säännöt ovat täysin vastakohtia, joita lupaukset olivat.

– Olemme saaneet ohjeistuksia uuteen huippumoderniin areenaan liittyen: Yli 1x1m liput kielletty, lippujen heiluttaminen muulloin kuin maalin jälkeen kielletty, tifot kielletty ja seisominen kielletty.

– Myöskin lupauksista huolimatta toteutumatta jäi: Banderolliaita, capotorni, varastotila sekä tifojen esittämistä parantavat välineet.

Ymmärrettävästi Osasto 41 on erittäin pettynyt muutoksiin, jotka vaikeuttavat huomattavasti oman joukkueen kannattamista.

– Kannella ei ole pelattu ensimmäistäkään peliä ja jo nyt on tiedossa, että kannattajatoiminnan olosuhteet Hakametsään verrattuna, jossa seura sai toteuttaa omannäköisensä ottelutapahtuman, ovat erittäin radikaalisti huonommat. Harmi homma.