Video: Tampa Bay kaatoi Dallasin jatkoajalla – Stanley Cup katkolla seuraavassa matsissa

Tampa Bay Lightning Dallas Stars - pallomeri.net

Tampa Bay Lightning kaatoi Dallas Starsin jatkoajan jälkeen lukemin 5-4, kun joukkueet kohtasivat Stanley Cupin finaalisarjan neljännessä osassa.

Kaikki näytti avauserässä kuitenkin Dallasin kannalta varsin valoisalta, sillä joukkue eteni John Klingbergin ja Joe Pavelskin osumilla kahden maalin karkumatkalle.

Erää oli jäljellä puolisen minuuttia, kun Brayden Point rynnisti läpiajoon ja viimeisteli tyylikkäästi 2-1-kavennusosuman. Samainen mies myös tasoitti ottelun toisen erän alkupuolella, mutta tämän jälkeen Corey Perry vei Starsin uudemman kerran johtoon.

Tätä iloa kesti toisen erän loppupuolelle, kunnes Tampa tuli Yanni Gourden osumalla tasoihin. Kolmannessa erässä oli Tampan vuoro mennä edelle Alex Killornin toimesta.

Mainos alkaa

Tampa Bay voittoon Shattenkirkin rannarilla

Pavelskin illan toinen kuitenkin tasoitti homman vielä kertaalleen, joten edessä oli jatkoaika. Sitä oli pelattu viitisen minuuttia, kun Jamie Benn sai rangaistuksen kampituksesta, ja seuranneella ylivoimalla Kevin Shattenkirk painoi rannelaukauksen ohi Stars-vahti Anton Khudobinin.

Tampa johtaa ottelusarjaa nyt voitoin 3-1, joten mestaruus on katkolla seuraavassa matsissa. Neljännen ottelun tarkemmat tilastot voit tsekata NHL:n sivuilta.

Videon voit katsoa myös Sportsnetin YouTubessa.

Tsekkaa myös: Video: Sibirin Harri Säteri teki ”tommysalot” Jokereita vastaan


Joukkueet: ,