Nikita Kucherovin temppu käynnisti joukkotappelun – Stamkos ja Lafreniere lähtivät myllyttämään

Tampa Bay NY Rangers joukkotappelu - Pallomeri.net

Tampa Bay Lightning otti kolmannen voiton putkeen New York Rangersista ja on nyt enää yhden voiton päässä Stanley Cupin finaaleista.

Konferenssifinaalien ottelusarja näytti olevan jo mukavasti New York Rangersin hyppysissä, mutta Lightning onnistui voittamaan molemmat kotiottelunsa tasoittaen voitot 2-2:een, ja nyt joukkue kävi hakemassa ryöstön myös Madison Square Gardenilta.

Kuudennen ottelun maalinteon aloitti Rangersin Ryan Lindgren, jonka pienestä kulmasta lähtenyt veto upposi sisään, kun peli oli juuri ylittänyt puolivälin krouvinsa. Mikhail Sergachyov onnistui kuitenkin tasoittamaan lukemat 1-1:een vielä toisen erän lopulla.

Ilmassa alkoi leijailla jo jatkoerän tuoksua, mutta ajassa 58:10 Ondrej Palat hiljensi kotiyleisön osumallaan, ja tämän jälkeen Brandon Hagel naulasi 1-3-loppulukemat tyhjiin.

Kun pelikellosta oli juuri umpeutumassa aika, Nikita Kucherov tempaisi kiekon Rangersin alueella – hieman ehkä tarpeettomasti – Adam Foxin jalkoihin. Tästä syntyi summerin soitua joukkokahina, jonka tiimellyksessä useampikin parivaljakko yltyi tanssihommiin. Steven Stamkos ja Alexis Lafreniere saivat omasta suorituksestaan viiden minuutin rangaistukset.

Game 6 pelataan Tampa Bayn kotihallissa lauantaina.

Tampa Bay ja NY Rangers “hakivat asetelmia” kuudenteen otteluun:

Mikäli video ei syystä tai toisesta näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTuben puolella.


Pelaajat:
Joukkueet: ,