Video: Tampa Bay vei monsteriottelun nimiinsä – Joonas Korpisalo kirjasi NHL:n torjuntaennätyksen

Tampa Bay

Tampa Bay Lightning kaatoi Columbus Blue Jacketsin NHL:n historian neljänneksi pisimmässä ottelussa, sillä voittomaali syntyi ajassa 150.27.

Tampa Bayn ja Columbuksen välisestä pudotuspeliottelusta muodostui jopa uskomaton taisto, koska kamppailu vain sai jatkua erä toisensa jälkeen. Varsinaisen peliajan jälkeen lukemat olivat 2-2, joten voittajaa haettiin jatkoerästä.

Lopulta jatkoeriä tarvittiin lähes viisi kappaletta ennen kuin odotettu ratkaisumaali syntyi. Sankariksi nousi Lightning-hyökkääjä Brayden Point, joka onnistui ohittamaan jäätävän pelin pelanneen Joonas Korpisalon. Suomalaisvahti sai maratonottelussa nimensä historiankirjoihin, sillä Korpisalo torjui yhteensä 85 kertaa, mikä on NHL:n yhden ottelun torjuntaennätys.

Myös Columbuksen Seth Jones teki historiaa, kun puolustajalle kirjattiin peliaikaa yhteensä 65 minuuttia ja 6 sekuntia. Jonesista tuli NHL-historiassa eniten yhden ottelun aikana pelannut pelaaja.

Mainos alkaa

Yli 150 minuuttia kestänyt ottelu oli koko NHL-historian neljänneksi pisin kamppailu. Historian pisin ottelu nähtiin vuonna 1936, kun Detroit ja Montreal Mariners pelasivat 176 minuuttia ja 30 sekuntia.

Tampa Bayn ja Columbuksen taistelu venyi niin pitkäksi, että hallissa seuraavana ohjelmassa ollut Boston Bruinsin ja Carolina Hurricanesin välinen ottelu jouduttiin siirtämään. Uusi ajankohta on keskiviikkona klo 18:00 Suomen aikaa.

Tampa Bay Lightning iski ratkaisumaalin ajassa 150.27

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!


Joukkueet: ,