Video: Tampa Bay Lightning eteni Stanley Cupin finaaleihin – NY Islanders kaatui jatkoajalla

Tampa Bay Lightning stanley cup finaaleihin - pallomeri.net

Tampa Bay Lightning liittyy Dallas Starsin seuraksi pelaamaan Stanley Cupin finaaleja. Tämä ratkesi torstaina, kun Tampa kairasi kuudennessa ottelussa voiton NY Islandersista.

Maalinteon aloitti Islanders, kun matsia oli takana nelisen minuuttia. Anders Lee jakoi kiekon Devon Toewsille, joka kiersi maalin ja upotti kiekon nuottaan komealla vanhanaikaisella.

Tampan tasoitusosumaa ei tarvinnut odotella kuitenkaan kuin pari minuuttia, kunnes Victor Hedman napautti pelivälineen b-pisteiden välistä Islanders-maaliin. Osuma oli Hedmanille pudotuspelien yhdeksäs.

Jo edellisessä ottelussa syntynyt ruotsalaispuolustajan kahdeksas maali oli kovaa valuutaa, sillä se on suurin puolustajan maalimäärä pudotuspeleissä sitten kevään 1994 ja Brian Leetchin.

Mainos alkaa

Jatkoaika tuo ratkaisun

Vaikka alku tarjosikin heti kaksi osumaa, enempää maaleja ei varsinaisella peliajalla nähty, joten edessä oli jatkoaika. Sitä oli takana reilut 13 minuuttia, kun Barclay Goodrow’n syöttö löysi maalinedustalta Anthony Cirellin, joka tuikkasi voittomaalin sisään.

Ratkaisevan kuudennen ottelun tilastot voit tsekata NHL:n sivuilta.

Tampa vei ottelusarjan voitoin 4-2 ja se kohtaa Stanley Cupin finaaleissa Dallas Starsin.

Tampa Bay Lightning eteni Stanley Cup -finaaleihin:

Videon voit katsoa myös Sportsnetin YouTubessa.


Joukkueet: ,