Tammy Abraham, Ben Chilwell ja Jadon Sancho rikkoivat koronasääntöjä bileissä – hyllytettiin Englannin maajoukkueesta

Tammy Abraham Chelsea / Pallomeri.net

Englannin nuoret tähdet Tammy Abraham, Ben Chilwell ja Jadon Sancho ovat joutuneet hyllylle maajoukkueesta rikottuaan koronasääntöjä.

Poliisi tiedottaa, että Englannin maajoukkueen nuoret tähdet Tammy Abraham, Ben Chilwell ja Jadon Sancho eivät tule saamaan virkavallalta rangaistusta bileistä, joihin kolmikko osallistui viime lauantaina koronasääntöjä samalla rikkoen.

Englannissa tällä hetkellä voimassa olevat rajoitukset kieltävät yli kuuden hengen kokoontumiset ja sääntöjen rikkomisesta voidaan tuomita jopa 10 000 punnan sakot.

Mainos alkaa

Kolmikko joutui liemeen, kun brittilehti The Sun julkaisi kuvaa Abrahamin asunnolla pidetyistä bileistä, joissa heidän lisäkseen irrotteli noin 20 ihmistä.

Bileet tapahtuivat vain 36 tuntia ennen kuin kolmikon oli tarkoitus liittyä Englannin maajoukkueen harjoituksiin torstain Wales-otteluun valmistautuakseen.

Päävalmentaja Gareth Southgate ei aivan jakanut virkavallan myötämielisyyttä, vaan raivostui bileuutisesta ja hyllytti kolmikon välittömästi maajoukkueesta. Wales-ottelu jää näin ollen heidän osaltaan väliin.

Abraham julkaisi Instagram-tililään anteeksipyynnön, jossa hän paljasti, että kyseessä oli pienemuotoinen yllätysjuhla hänen 23-vuotissyntymäpäivänsä johdosta, jonka järjestämisestä hän ei tiennyt etukäteen.

– Haluan koko sydämestäni pyytää anteeksi lapsellisuutta, jota osoitettiin tämän kokoontumisen järjestämisessä ja siihen osallistumisessa, Abraham kirjoitti.

Myös Chilwell ja Sancho julkaisivat anteeksipyynnöt Instagramissa.

Ei ole vielä varmaa koskeeko kolmikon hyllytys myös sunnuntain ja keskiviikon Kansojen liigan otteluita. Noin kuukausi sitten Southgate lähetti Phil Fodenin ja Mason Greenwoodin kotiin Islannista heidän tuotuaan naisia joukkueen hotelliin.

Kyseisen tapauksen jälkeen Southgate varoitti joukkuettaan erityisesti koronasääntöjen rikkomisesta, joten sen perusteella olisi vaikeaa kuvitella, että hän antaisi armon käydä oikeudesta.

Tsekkaa myös: Video: Täysin älytön hevosenpotku – MP:n Jonathan Dunyin tykitti aivan käsittämättömän maalin


Joukkueet: