Tallinnassa pelataan Liiga-kiekkoa myös ensi kaudella – kaksi ottelua samana päivänä

Tallinnassa pelataan Liiga-kiekkoa myös ensi kaudella – kaksi ottelua samana päivänä

Tallinnassa pelataan Liiga-kiekkoa myös ensi kaudella, mutta tällä kertaa Tondiraba Arenalla nähdään peräti neljä suomalaisjoukkuetta.

Pelicans on vienyt Liigan kahtena edellisenä vuotena Tallinnaan ja sama kaava jatkuu myös kaudella 2019-2020, sillä joukkue kohtaa Tondiraba Areenassa Lukon.

Tällä kertaa Viron pääkaupungissa pelataan myös toinen ottelu, sillä SaiPa ja Ilves kohtaavat samana päivänä, samassa paikassa.

– Kaksi peliä samana päivänä ja samassa paikassa on jälleen hieno päänavaus, joka voi olla todellisuutta tulevaisuudessa muissakin tapahtumissa. Liigan brändille on hieno asia, kun kannattajat eri puolelta Suomea kokoontuvat samaan paikkaan. Varmasti upea tapahtuma tulossa, Liigan kilpailutoimenjohtaja Arto I. Järvelä kommentoi tiedotteessa.

25. tammikuuta pelattavat ottelut tarjoavat poikkeuksellista herkkua Liiga-joukkueen faneille, sillä tarjolla on varmasti unohtumaton elämys. SaiPan ja Ilveksen välinen ottelu käynnistyy lauantaina 25. tammikuuta klo 15:30, kun taas Pelicans ja Lukko kohtaavat klo 20:00.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut