Liiga ja Pelaajayhdistys tekivät uuden sopimuksen – mahdollistaa tähdistöottelun järjestämisen

Tappara Liiga tähdistöottelu Liigan otteluohjelma

Tähdistöottelu on pelattu Liigassa edellisen kerran kaudella 1998-1999, jolloin “muun maailman joukkue” kohtasi suomalaisten joukkueen.

Jääkiekon SM-liiga Oy ja pelaajayhdistys, eli Suomen jääkiekkoilijat Ry, ovat solmineet toukokuussa uuden yleissopimuksen kaudelle 2024-25. Tiistaina julki tullut sopimus mahdollistaa tähdistöottelun järjestämisen tulevaisuudessa, jos näin osapuolet päättävät.

– Liiga ja Pelaajayhdistys sopivat yhdessä siitä, että joko toinen niistä järjestää tai ne yhdessä järjestävät ALL Stars- tai muun vastaavan ottelun. Järjestävä Osapuoli sitoutuu tulouttamaan tällaisen ottelun nettotuotosta toiselle Osapuolelle kolmekymmentä prosenttia (30%), jos Osapuolet eivät kirjallisesti etukäteen sovi toisin, sopimuksessa todetaan.

Mainos alkaa:

Pelaajayhdistys totesi kuitenkin vielä, ettei minkäänlaista tähdistöottelua ole edes suunniteltu, joten se ei ole ajankohtainen ainakaan toistaiseksi.

– Toisin kuin mediassa on tänään uutisoitu, Pelaajayhdistys ja Liiga eivät ole suunnittelemassa Liigaan tähdistöottelua. Kirjaus mahdollisen tähdistöottelun järjestämisestä on ollut sopimuksessa aiemminkin. Se ei velvoita osapuolia järjestämään tähdistöottelua, SJRY kommentoi X:ssä.

Katso myös: Tässä JYPin sopimustilanne Liiga-kaudelle 2024-25!