Mieletön suoritus – Sydney McLaughlin-Levrone tykitti uuden maailmanennätyksen USA:n olympiakarsinnoissa

Sydney McLaughlin-Levrone

USA:n olympiakarsinnoissa nähtiin huippusuoritus, kun Sydney McLaughlin-Levrone paransi 400 metrin aitajuoksun maailmanennätystä.

Sydney McLaughlin-Levrone on tehnyt naisten 400 metrin aitajuoksun uuden maailmanennätyksen. Uusi ennätysaika on nyt 50,65 sekuntia. McLaughlin-Levronen juoksu nähtiin USA:n olympiakarsintojen yhteydessä. Näin hän varmisti samalla paikkansa Pariisin olympialaisissa.

McLaughlin-Levrone paransi suorituksellaan omaa aiempaa maailmanennätysaikaansa, jolla hän voitti maailmanmestaruuden Eugenessa vuonna 2022. Hänen aiempi ennätysaikansa oli 50,68.

Mainos alkaa:

McLaughlin-Levronen hallussa on myös 400 metrin aitojen olympiaennätys, jonka hän tykitti vuonna 2021 Tokion olympialaisissa. Kultamitalin tuonut 51,46 sekuntia oli myös silloinen maailmanennätysaika.

McLaughlin-Levrone palasi aitajuoksun pariin noin kuukausi sitten lähes kahden vuoden tauolta. Viime vuonna hän ei kilpaillut paraatimatkallaan polvivaivan vuoksi.

Sydney McLaughlin-Levrone juoksee 400m aitajuoksun uuden maailmanennätyksen:

https://twitter.com/NBCSports/status/1807574969431331193

Katso myös: Koominen näky USA:n olympiakarsintojen pika-aidoissa – Nia Ali hölkkäsi kaikessa rauhassa muiden perässä jatkoon