Swansea – Norwich näkyy ilmaiseksi – tässä live stream

Swansea Watford Reading-Norwich Valioliiga FA Cup Teemu Pukki Norwich Huuhkajat besiktas - pallomeri.net

Teemu Pukki ja Norwich pelaavat todella isoista pisteistä perjantai-iltana, kun Swansea isännöi kanarianlintuja klo 22:15 alkavassa ottelussa.

Swansea – Norwich – ilmainen live stream

Englannin Mestaruussarjassa panokset nousevat kierroksesta toiseen, sillä taistelu noususta Valioliigaan tiivistyy. Tällainen yksi iso taisto nähdään perjantaina, kun sarjakärki Norwich matkustaa Swansean vieraaksi.

Joukkueiden välillä on eroa viisi pistettä, mutta Swansea on pelannut pelin vähemmän. Näin ollen kotijoukkueen voitto tarkoittaisi sitä, että joukkue nousisi Norwichin etupuolella voittamalla rästipelin. Kun tähän väliin mahdutetaan vielä Brentford, niin kahden kärkeen on tunkua enemmän kuin tarpeeksi, jolloin keskinäiset pelit näyttelevät suurta roolia.

Loukkaantumisesta kärsinyt Teemu Pukki on palannut kokoonpanoon ja se on kultaakin arvokkaampi asia.

Mainos alkaa

Molemmat pääsevät taistoon hyvässä vireessä, sillä edelliset tappiot ovat joulukuulta. Varsinkin Norwichilla halutaan varmasti silti petrata otteita, sillä maalittomia otteluita on alla jo kolme, jos mukaan otetaan FA Cupin matsi.

Jännittävä ilta on taatusti luvassa, kun ottelu pyörähtää vauhtiin klo 22:15.

Unibet lähettää kamppailun suorana lähetyksenä ilmaisen live stream -palvelun kautta. Sinulla tarvitsee olla vain aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa. Saat tilin auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!