Sveitsin superfani saanut valtavan määrän yhteydenottoja – Swiss Air lennättää miehen puolivälierään

Luca Loutenbach sveitsin superfani em-kisat - pallomeri.net

Jalkapallon EM-kisojen neljännesvälierässä maailmanlaajuista huomiota saanut Sveitsin superfani on tunnistettu Luca Loutenbach -nimiseksi mieheksi.

Loutenbach ikuistettiin Sveitsin ja Ranskan välisen ottelun loppuhetkillä tv-lähetyksestä kuvapariin, joka lähti leviämään kulovalkean tavoin varsinkin sosiaalisen median palveluissa.

Ensin tv-kamera bongasi miehen hattu päässään tuskastuneen näköisenä, mutta hetken kuluttua hattu – sekä paitakin – olivat lähteneet hänen tuulettaessaan villisti Sveitsin osumaa.

Sveitsiläinen Blick-lehti tavoitti miehen kommentoimaan saamaansa huomiota.

– En tiedä, mitä minulle tapahtuu. Luulen, että kaikki, jotka tuntevat minut, ovat kirjoittaneet minulle, Loutenbach kommentoi nauraen.

– En odottanut näin paljoa yhteydenottoja. Olen vain tavallinen fani. Tärkeintä on se, että Sveitsi eteni puolivälieriin.

Hän päätti myös käyttää hetken julkisuuttaan hyväkseen ja laittoi Twitterissä täkyä kansallisen lentoyhtiön suuntaan.

– Hei Swiss Air, kuinka monta uudelleentwiittausta tarvitsen, että lennätätte minut perjantaina Pietariin? Loutenbach kirjoitti.

RT-painalluksia ei kuitenkaan tarvittu, sillä Swiss Airilta laitettiin viestiä, että he haluavat toteuttaa miehen unelman ja pyysivät ottamaan suoraan yhteyttä. Oman promootiolusikkansa soppaan työnsi myös Red Bull, joka tweettasi haluavansa tarjota juomat tuolle kyseiselle lennolle.

Sveitsi kohtaa puolivälierässä Espanjan. Ottelu Pietarissa käynnistyy perjantaina kello 19:00.