Sveitsin pelaajien erikoinen “erätaukopsyykkaus” tarttui kameroihin – pelaaja köyräisi toista ennen jäälle menoa

Sveitsin Andrea Glauser & Marco Miranda

Sveitsin Andrea Glauser ja Marco Miranda suorittivat erikoisen erätaukorituaalin, joka osui tv-kameroihin ja on herättänyt huvitusta.

Sveitsi tippui MM-kisoista torstaina, kun USA otti puolivälieräottelusta voiton maalein 3-0. Perästä kuitenkin kuului, sillä eräs tv-kameroihin tarttunut hetki tulee elämään omaa elämäänsä, vaikka kisat ovatkin heidän osaltaan jo ohi.

Kyseessä oli ennen kolmatta erää koppikäytävällä tapahtunut tilanne, jossa Sveitsin pelaajat odottivat jäälle pääsemistä. Andrea Glauser seisoi Marco Mirandan edessä ja päätti nojata polviinsa. Miranda täräytti yllättävän reaktion Glauserin pyllistykseen nappaamalla tätä lanteista kiinni ja pisti kehiin muutamat napakat kuksaisuliikkeet.

Mainos alkaa:

Glauser otti tilanteen tyynesti, mutta Mirandan temppu kirvoitti erikoiset katseet ympärillä olevilta. Tämä erikoinen erätaukopsyykkaus ei kuitenkaan tuottanut tulosta, vaan USA oli liian kova este ylitettäväksi.

Sveitsin Andrea Glauser ottaa ja Marco Miranda antaa, kun erikoiset erään valmistautumiset osuivat tv-kameroihin:

Katso myös: Sveitsi sai painajaismaisesti lunta tupaan – oma maali ja veskarin pieleen mennyt seikkailu näkyivät tulostaululla


Joukkueet: